nedeľa 31. marca 2013

Beautiful Dreams 11


Bolo v ňom: 


 Lili

Ocko prišiel skôr so služobnej cesty, tak sme išli skôr. V poličke pri dokladoch sme ti nechali    kredity, dobre vieš na čo každá jedna je. A ideme na mesiac. A Vicky a Marry môžu isť k nám. Len prosím vás nepodpáľte dom.

                                I love you Momy xx


-Nooo čo je v ňom? 

Pýtal sa nedočkavo Niall

-Čo kde je? 

V tom dobehol Louis

-Hej chalani do kuchyne operácia mrkváá!!

Zakričal na nich Louis. Všetci tam dobehli 

-Čo sa deje? 

Pýtal sa Harry. Ku mne pristúpil Zayn dal si ruku okolo môjho pasu. Keď si všimol list v mojej ruku len zdvihol obočie

-No Lil čo sa deje? 

To už nevydržala Vicky. Hľadela na mňa s ohníčkami v očiach.

-Zamysli sa, auto nie je doma, nikde nikoho, a ani mala Lisa. No čo sa asi deje? 

Nechápavo sa na mňa dívali. Úplné jasne som videla ako nad Vickinou hlavou zablikala žiarovka. Na tvári sa jej objavil obrovsky úsmev. Potom zvisla, to už aj Marry pochopila a spolu s Vicky skackali a šaleli sa po kuchyni. Chalani sa na ne dívali ako na šialené

-To nemyslíš vážne! A na koľko?

Chcela vedieť Marry

-Na mesiac

-Takže kedy mame prísť? 

-Ak vás pustia aj hneď

Vedela som že hej. Vždy keď naši niekam idú baby sa hneď presťahujú k nám a robia mi spoločnosť. Hneď vyťahovali mobily. Dokonca majú u nás aj vlastne izby a ja u nich. Čo je dobre. A viete prečo? Lebo naši rodičia sú obchodní partneri a zároveň najlepší priatelia zo školy.

-Čo sa deje?

Už sa pýtal aj Liam

-Nooo

-Nenaťahuj!

-Tak naši išli na mesiac na Hawai. Cely dom pre seba, teda aj s Vicky a Marry ako vždy

Vyvalili na mňa oči.

-Takže party?

Zatiahol Zayn

-Jasne Zayn ale mam otázku, Lili? 

-Áno?

-Mate mrkvu?

Začala som sa smiať. Neviem ale nejako som sa vytrepala von a vrátila sa s čerstvou mrkvou ktorú som umyla

-Čerstvá rovno zo záhradky

Vďačné sa na mňa usmial a začal ju chrúmať. Do miestnosti došli...no teda dobehli Vick  a Marry. Cele vysmiate sa na mňa hodili a ja som skončila na zemi. Chalani vybuchli smiechom. Videla som ako sa Louis začal dusiť mrkvou a Harry ho tam zachraňoval. Potom sa všetci hodili na nás a vytvorili sme ľudský hamburger. Ja som bola samozrejme na zemi. A nie je to vôbec sranda mat na sebe 7 ľudí!

-D-dusim sa!

Nejako som zo seba dostala. Môj hlas bol úplné zachrípnutý.

-Všetci hore! Dusíme Lil!

Zakričal Liam a už všetkých odhadzoval. V mihu som sa posadila a poriadne nadýchla

-Žiješ? Dýchaš? Doneste mrkvu mame pohotovosť!!!

Takto sme sa zabávali cely deň. Aj sme zabudli že sme chceli isť na obed. Niall si na to spomenul až večer

-Ľudiaaaa

Prekvapene sme naňho pozreli

-Čo horí? 

Opýtala sa Vick

-Nie niečo ešte horšie

Pozrel na nás smutným pohľadom až sa mi nahrnuli do oči slzy

-My sme zabudli isť do Nandos na obed

Lois s Harrym vybuchli do smiechu. Vlastne tak trocha všetci. Nakoniec sme sa postavili a vyrazili na cestu.


                                            *********************************


V Nandos:

-9-krat menu prosím

Niall objednával

-9-krat? Veď nás je 8

-Áno ale ja som hladný.

To hovorí za všetko. Radšej som to nekomentovala. Zo začiatku sme jedli po tichu. Každý sa chcel najprv napchať a potom sa až rozprúdi debata. Všimla som si ako Niall pokukuje po Marry a ona po ňom. Potom Harry po Vick a naopak :D toto bude ešte zaujímavé. Zayn sa ku mne viac pritúlil a začal ma hladkať po stehne. Cítila som príjemný elektricky prúd. Na mieste kam sa ma dotkol akoby ostali horúce odtlačky.....Debata sa začala víriť okolo báb a aj mňa lebo ma vlastne ani moc nepoznajú....vlastne iba Zayn...

-Vick, kde chodíš na školu? (Harry)

-No tak na umeleckú, a tam mam fotograficky dizajn. Už som aj tak nezáväzné pracovala pre nejaké firmy. Teraz cez leto pôjdem asi na týždeň niekde fotiť.

-A ty Marry? (Liam)

-Ja tiež umeleckú. Ale ja mam zase navrhatstvo. A áno aj ja som už niečo také nezáväzné robila. Nejakú kolekciu jesennú sa mi zdá.

-Lili? A ty? Poznáme sa už dlhšie a nevieme to. Tak ako? (Liam)

-Ja som tiež na umeleckej ale mam graficky a priestorový dizajn.

-A to chodíte na tu istú školu? Či každá na Iňu umeleckú? (Louis)

-Nie sme na tej istej skole...Teda je to taký veľký areál. Ale každá mame iný odbor tak sa stretávame len cez prestávky a no v riaditeľni :D (Vicky)

Ďalej sa to točilo hlavne okolo Vick a Marry. Ja som sa stiahla do uzdia. Sem tam padla otázka aj na mňa ale iba raz za čas čo mi úplné vyhovovalo. Keď sme dojedli chalani zaplatili a vybrali sme sa preč. Lenže nanešťastie pred dverami čakal húf novinárov. Uf už len to nám chýbalo. Všetky otázky sa točili okolo mňa a Zayna. A to len preto že nás načapali par krát a skončili sme na titulke.

-Zayn povedzte nám ako je to s vami a Liliet?

Pozrel na mňa. Nepatrne som prikývla. Pevne mi stisol ruku.

-Áno sme spolu

-Plánujete nejaké plány do budúcnosti? 

-Preboha! Poznáme sa mesiac a s toho sme spolu tri dni a vy sa nás pýtate na budúcnosť? Počúvate sa? My sme šťastný že sme spolu. My žijeme prítomnosťou

No proste mi rupli nervy také hovadske otázka. Kks nervy. Wrrr. Musia sa stále do všetkého starať?

-Ak je to všetko dovidenia

Asi som to trosku preháňala...trosku viac drzá som bola ako som zamýšľala. Už vidím zajtrajšiu titulku :   Zayn Malik chodí s dievčaťom ktoré ma podrezaný jazyk.....


Išli sme smerom odtiaľ. Všetci na mňa vyvaľovali oči. Len Vick s Marry sa smiali, pretože ony vedia aká som a akú mam povahu.

-Ty si úžasná

Povedal Zayn obdivne a dal mi dlhy bozk. Počula som cvakanie foťákov. Nekomentujem. Potom sme už ruka v ruke išli k nám. Baby povedali, že si idú po veci. Harry s Niallom išli s nimi. Netrebalo ich dva krát presviedčať. My ostatní sme išli do obchodu. Pretože moja chladnička zívala prázdnotou po nájazde Nialla.  Nakúpili sme všetko čo sme potrebovali. Prevážala som sa na vozíku keď som dostala chuť na zmrzlinu. Rozbehla som sa s nim a nasadla naň. Potom som všade pobehovala hore dole. Všetci sa tam na mne smiali a vraveli že im pripomínam Blondiačika (Nialla). S pokojným pocitom, že mame všetko som zaplatila. Všetci sme boli obvešaný taškami a dobre sme sa na tom zabávali. U mňa doma sme to všetko vybalili a dali na miesto. Nachystali sme švédske stoly, pitie od nealka až po alko. Luke som dala ešte jest. Vonku sme všetko vyniesli na stolík. Na dvore sme mali také vysoké kruhové ohnisko a dookola boli sedačky na sedenie, ležanie. Zapálili sme to až vtedy keď došli baby. Veci si hodili do izby a pridali sa k nám. Všetci sme mali ponalievane začali sme niečím ľahkým teda vínom. A keď sme už pri tej atmoške zniesla som svoju gitaru.

-Ty hráš? 

Spýtal sa ma prekvapene Niall

-No hej, ale dlho som nehrala, asi som to už aj zabudla...

-To som o tebe netušil...ale no zahraj niečo

naliehal

-Tak vieš nemôžete hneď o mne vedieť všetko....No dobre

Ledabolo som pokrčila ramenami. Začala som hrať melódiu WMYB. Chalani sa uškrnuli a začali spievať. Baby sa tiež pridali. Zbadala som že keď hrala  Harryho časť pozeral na Vicky. Niall na Marry. Louis na Liama :D a Zayn zase na mňa s tými jeho čokoládovými ocami. Keď som skončila Niall ma pochválil. Začal sa naťahovať za mojou gitarou.

-Ale pozor! Bí ma toho už dosť za sebou.

-Bí?

Uškrnul sa. No a čo, dala som svojej gitare meno. Vadí? 

-Neboj budem nežný

S obavami som mu ju podala. Začal hneď hrať a zábava sa rozprúdila. Spievali sme imitovali hlasy. Neskôr sme sa presunuli do domu. Kde sme zapli už hudbu a alkohol začal tiecť dole prúdom. 

-Hééj poďme hrať fľašu!

Keďže sme boli všetci v nálade. Až na Liama lebo nepije. Sme súhlasili. Posadali sme si do kruhu a zábava začala. Všimla som si ,že vonku začala poriadna búrka. Blesky a hromy. Louis roztočil fľašu padlo to na Nialla

-Pravda alebo odvaha?

-Odvaha!

Loui sa zákerne usmial

-Vybehni von a daj si kolečko okolo domu

- V tej búrke?

Pozrel na nás smutným pohľadom. Takým šteňacím. Loui iba prikývol. Niall si vzdychol a vybehol von. O 5 minút bol spať. Bol komplet mokrý. Bolo šťastie že si doniesli nejaké veci. Tak rýchlo vybehol hore a prezliekol sa. Hralo sa ďalej. Padlo to na Louisa. Harrymu v očiach zažiarili ohníčky

-Odvaha!

Vyhŕkol Louis bez váhania.

-Budeš sa dívať ako jem mrkvu!

Loui naňho vytreštil oči. Zavrčal niečo ako súhlas. Bola to iná jedna mrkva našťastie lebo inak by sa rozplakal. Keď to skončilo vbehol do kuchyne a odtiaľ išiel už s miskou plnou mrkiev. Jednu som mu hneď zobrala. Áno mrkvu mam veľmi rada.

-O-ou to bude zle

Zamrmlal Liam. Ja som hodila na Louisa puppy face. Chvíľu na mňa uprene hľadel. Potom nasadil hollywoodsky úsmev.

-Ty môžeš. Little sis

Všetci ostali šokovaní. Louis a deliť sa? A to ešte o mrkvu? Iba krútili hlavami. Hralo sa ďalej. Neskôr sme prešli na bozkavaciu fľašu. Pobozkala som skoro všetkých a to doslovne. Keď to padlo na mňa a Vick chalani išli točiť už ďalej ale my sme ich stopli. Pritiahli sme sa k sebe a dali si riadnu pusu. Marry sa tam šúľala. Chalani vyvaľovali oči. 

-No čo prvý ročník na strednej. Museli sme prejsť fľašou

Ledabolo som pokrčila plecami. Hralo sa ďalej. Konečne to padlo na Harryho. 

-Harry pobozkaj....

Louisovi som ukazovala na Vick chvíľu na mňa nechápavo hľadel ale potom pochopil

-Vick!

Víťazoslávne sa usmial. Ja som prekrútila ocami. Kam som sa to dostala? Harry sa k nej bez ostichu naklonil a dali si riadneho francúza. Ďalej to konečne padlo na Nialla a ten musel pobozkať Marry. Takto to išlo asi ďalšiu hodinu. 

-Ideme hore? 

Zayn mi zašepkal do ucha keď si ma k sebe pritisol. Len so prikývla. Postavili sme sa a nenapadne sa vytratili na poschodie. Ako sme vošli chcela som isť do kúpeľne lenže Zayn ma oblapil okolo pása. Prisunul k sebe a oprel o stenu. Začal ma nenásytné bozkávať. Bol to úžasný pocit. Proste waw. Neviem ako ale moje tričko už letelo cez izbu. Nasledovalo za nim aj jeho. Kládol ma na posteľ a ďalej bozkával. Nie, nie, nie, nie takto nie, nemôže to takto skončiť. Ja si to chcem pamätať a chcem aby bol pri zmysloch a nie takto. Musím to stopnúť.

-Zayn, spomaľ...

Nejako som ho od seba odtiahla. Sadol si na päty. Uprene mi hľadel do oči. Videla som tam sklamanie a hnev. Vedela som čo príde....

-Prečo? Vysvetli mi to? Lebo ja to nechápem. V čom je chyba? Vo mne? Čo som urobil? Prečo vždy keď skúsim niečo viac tak sa zľakneš? Prečo?.....

Videla som mu v očiach zmätok. Asi nebol až tak veľmi opitý. Sakra! Toto som podcenila. Čo teraz? Ľúbim ho, ale poviem mu to? A čo potom? Ako zareaguje? Čo ak ma nechá? To by som neprežila....Stále na mňa hľadel. Zvádzala som vnútorný boj.

-Chceš to naozaj vedieť?

Zašepkala som, môj hlas bol trasľavý....Prosím povedz nie, prosím....Len prikývol. Sklopila som zrak. Zahľadela som sa na svoje dlane. Zhlboka som sa nadýchla....

-Ide o to, že....Nie žeby bola chyba v tebe...je to skôr vo mne...Ide o to, že no...ako ti to povedať? 

Bola som zúfala. Začala som to obkecavat. Nevedela som ako to povedať. Bála som sa

-Už to povedz!

Bol netrpezlivý. Nedokázala som na neho pozrieť. Teraz alebo nikdy....pomaly som sa nadýchla

-Ja som...............

vickina

marryna



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára