nedeľa 16. februára 2014

Punk Love 3

po dlhej dobe :) ja viem mala by som sa hanbiť aj sa hanbím ale aspoň pridám Punk Love čo mám predpísanú lebo na Dark Side si nechávam čas...:) dúfam že sa bude páčiť a prepáčte :)


Čítala som si učivo na biológiu keď som okolo svojho pása pocítila niečie ruky. Umelo som sa usmiala a natočila hlavu aby mi mohol Zac dať pusu.

Zac Jorrdon. Obyčajný chalan ktorý si plnil sen tým že hral americky futbal za našu školu. Bol kapitánom. Bol to veľmi charizmaticky chalan. Plný vtipu a šarmu. Možno preto sa mu podarilo ma zbaliť. Sme spolu tri roky. Lenže myslím že to už upadá. Viem veľa o jeho prehreškoch ale nechávam to tak. Prečo by som aj tak riešila  keď ho už neľúbim? Spolu sme boli už len zo zvyku.

nedeľa 9. februára 2014

ehm....

Ano viem dlho veľmi dlho som už nič nepridala baby ale ja nemám vôbec chuť som sa zaľúbila do jedného chalana a neviem čo ďalej prežila som si s nim niečo viac a proste neviem čo si mám myslieť mam v hlave taký guláš že ma to boli prosim akceptujte to viem som hrozná stále vas o niečo Prosím ale ja teraz nedokážem nič určite poznate ten pocit. je tak blízko a zároveň tak ďaleko. ..až som s neho zufala ale sľubujem že keď pridem z lyžiarskeho že pridám aspoň niečo pokusim sa o to kvôli vám